+34 692 03 24 76 info@docdocfilms.com

doc-doc-films

Per segon any consecutiu, hem obtingut el premi al millor documental llarg «Golden Prize del AVICOM (Comitè Internacional per l’audiovisual i les tecnologies de la imatge, secció audiovisual de l’ICOM). Aquest documental, la darrera gran obra, s’estrenarà el dia 19 de Novembre al Teatre Jardí de Figueres.

Premi Avicom

La notícia ha estat publicada pel diari Punt Diari:

 La Fundació Gala-Salvador Dalí ha guanyat, per segon any consecutiu, el premi d’Avicom –secció audiovisual del Consell Internacional de Museus–, pel documental Dalí, la darrera gran obra , de David Pujol, que s’estrenarà a Figueres el 19 de Novembre de 2015.

Podeu veure el documental del premi Dalí, la darrera gran Obra. És un honor per nosaltres poder haver obtingut aquest premi. Estem molt il.lusionats per seguir treballant i poder a donar a conèixer al mòn enter  la gran cultura d’aquest país.

El comunicat de premsa de Fundació Gala-Salvador Dalí

 

Salvador Dalí premi«L’argumentació del premi ha estat: “perquè aquest documental extraordinari no és tan sols una visita virtual al museu Dalí sinó que també mostra continguts que difícilment es poden trobar en un sol suport”.

Entre els finalistes hi havia dues produccions franceses “Beaux-Arts, effervescence dans la ville” i “Diego Velazquez ou le realisme sauvage”.

L’any passat vam guanyar aquest mateix guardó pel documental Dalí-Pitxot. L’al·legoria de la memòria produït per la Fundació Dalí i realitzat per DocDoc Films, un projecte audiovisual que es presentava en format DVD junt amb el catàleg de l’exposició temporal que el Castell de Púbol dedicava a Antoni Pitxot.

Fitxa tècnica del documental Dalí, la darrera gran obra

Any de realització: 2015

Produït per: Fundació Gala Salvaddor Dalí

Direcció: David Pujol, DocDoc Films

Guió: Montse Aguer, David Pujol

Producció i fotografia: Ivan Carrero, DocDoc Films. 

Edició i so: Jordi Muñoz, DocDoc Films

Documentació: Lucia Moni, Centre d’Estudis Dalinians

Durada: 55 minuts (versió televisiva)

Compta amb la col·laboració de la Fundació Abertis

S’estrenarà a Figueres el proper 19 de Novembre al Teatre Municipal Jardí.

 

 

httpss://vimeo.com/128356414

 

Per més informació sobre documentals de Salvador Dalí, a Wikipedia documentals Salvador Dalí